СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 25.09.2023 – 01.10.2023

x


Повечето от вас продължават да съществуват в период, който е свързан със забележителни промени, които разместват пластовете под краката ви и в този процес перманентно могат да ескалират изненади.

В оптимален случай – те изчистват евентуални недоразумения и напрежение от миналото, които са се насъбрали.

Вие самите може да ускорите този процес като допускате нещо ново и различно, сами се превръщате в проводник на промени, които се отразяват по подобен начин.

Вие насочвате и влияете на тенденциите над обичайното, така че е важно какво си пожелавате и какво действително искате, така че да насочвате тази мощна енергия в оптимално подходяща и позитивна за вас посока.

Това ще има значение и отражение на всички нива от вашия живот, ще се отрази на дома и семейството, комфорта ви на съществуване.

Може да сте склонни да действате непредвидено, но и достатъчно справедливо, с поглед към по-далечното бъдеще.

Понякога реакциите ви ще бъдат провокирани и от невъзможност, нежелание да запазвате статуквото.

Ежедневието ви става все по-натоварено от ангажименти, не е изключено своеобразно начало или вид обновление на работното ви място.

На какво или кого можете да разчитате в чисто професионален аспект, сега можете да надникнете в по-далечното бъдеще, така че да си изградите план-график, да си направите равносметки или да зададете Вектор на развитие… Всичко това ще бъде особено видно по време на Пълнолунието, което е на 29-ти септември. Ако трябва нещо да остане в миналото, защото е изживяло своето време, тогава това пак така ще бъде по-видно и над обичайното.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В понеделник облечете увереност.

Ако сте пропуснали
Най-четени