СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 25.10.2021 – 31.10.2021

x


Водеща тема за вас ще се превръщат чисто финансови приоритети, които са като скачени съдове за подкрепа и одобрение от страна на хора, които влияят на благоденствието ви.

Очевидно ще трябва да се концентрирате в тази посока – да си сътрудничите или да сте под нечия опека. Вероятно това не винаги ще е лесно като задача, не е изключено да ви се налага да се съобразявате повече или над средното ниво с външни фактори, повишени или нови изисквания, които ви ограничават по някакъв начин. От вас ще се изисква да си изработите стратегия, да проявите повишена адаптивност, да намерите различни или обиколни пътища към целите си. Няма за къде да се силите, да насилвате събитията. Ако нещо е като стена пред вас, не е много удачно да се стремите да я пробивате с глава, огледайте се за „прозорец“, заобиколете я…

При всички случаи може да придобиете усещането, че сте в силно трансформиращ период, когато трябва на направите важен избор, който ще повлияе бъдещото ви развитие.

Може в този процес да отстраните от пътя си и хора от миналото, с които очевидно нямате общи интереси, те могат да ви нанесат щети, реални и материални или пък морални.

В обкръжението ви ще останат лоялните, надеждните, дори и да не са многобройни…

Взаимодействието с финансови или държавни институции също няма да е твърде лесно, бъдете изрядни във финансови документи, не поемайте прекалено големи рискове, отложете, ако това е възможно…

Общуване с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение, разширение на вашето влияние ще е повод за радост и удовлетворение, шанс, приятни емоции. Посланията не са еднозначни, така че в някои случаи може да се разделите с илюзии, да разгадаете вид некоректност, ако има такава в отношенията ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени