СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 25.10.2021 – 31.10.2021

x


Все по-важна тема се превръщат партньорските ви отношения. Те преминават в някаква важна фаза, която трябва да ги трансформира и насочи в една по-позитивна посока. Ако в миналото между вас са се натрупали недоразумения, сега те се проявяват, застават на пътя ви, за да  ги изчистите, разрешите и т.н.

Тази тенденция расте през втората част от седмицата и усещането, че партньорът до вас става все по-изискващ, налагащ се, ще расте… Това е време, през което ще трябва все повече да отчитате мнението на отсрещната страна, това може да тества връзките ви за здравина, въпрос на избор е как ще реагирате, но това може да се превърне в едно ново начало, от вас зависи какво ще е то.

Професионалната ви реализация също ще навлезе във фаза, която ще изисква повишена адаптивност… Стабилността ви на работното място ще зависи от подкрепата, разбирането от страна на хора, които влияят на благополучието ви. Може изискванията към вас да нараснат и вие да отговорите на тях и със съответните позитиви. Следствие на вид одобрение през настоящия период мнозина ще могат да покачат доходите си или да извършат положителни промени в кариерното си развитие. Но посланията не са еднозначни. Ако случващото се не отговаря на вашите изисквания, очаквания, ако напрежението или конфликти, неразбирателство с власт-имащи личности нарасне, тогава може да решите да промените своя път на развитие… Но вие ще решите дали да влизате в битки или да надскачате постигнатото или да направите рязък завой…

Какви промени са необходими, които засягат общественото ви положение, ще бъде особено видно през тази седмица, че и до средата на ноември, съответно – адаптивност, сътрудничество, опека или прелистване на нова страница.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от VALENTINO

Жилетка от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Боти от SEE BY CHLOÉ

Боти от SEE BY CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от SAINT LAURENT

Яке от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете се забележително за страхотната седмица, която ви предстои.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ