СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 25.11.2019 – 01.12.2019

x


На 26-ти ноември предстои новолуние, което е напълно позитивно за вас, ще ви даде нови и по-широки възможности за реализация като разчитате на висока квалификация, общувате с влиятелни личности, включително чужденци, ако пътувате, излезете извън границите на познатото. 

По различни поводи ще бъдете симулирани да действате точно по този начин. Навлизате в силен период да подействате по-позитивно на социалния си статус, репутация, обществено положение…

В този процес могат да възникнат нови и внезапни шансове за печалба, въпреки че те няма да са случайни, а следствие на усилия, които сте полагали в миналото, полагате и към настоящия момент.

В известна степен може да се каже, че сте в период на развръзка, пик от събития, част от тях могат да бъдат като награда, други ще ви подтикнат да прелистите нова страница от приоритети и то за дълго.

Възможно е да ескалират противопоставяне на интереси между вас и важни за вас хора, от които зависи  благоденствието ви. Не е изключено обаче да възникнат общи теми, така че да намерите начин да обедините усилия и ресурси и да постигнете максимално позитивни резултати за вас и партньорите, лични или делови, с които взаимодействате.

Вид сътрудничество, понякога и на база компромис, ще ви гарантира успехи, вероятност да превъртате всички предизвикателства в полза. Инстинктивно мнозина усещат това и градят стратегии по този начин.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в офиса, направете го стилен.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ