СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 25.11.2019 – 01.12.2019

x


На 26-ти ноември предстои новолуние, което може да ви постави на прага на житейски кръстопът. Не е изключено по един естествен начин да ескалират равносметки от типа на: „какво давам, а какво получавам“, точно тези анализи ще ви ориентират на кого да се доверявате, с кого да заздравите връзки, но също така кого следва да оставите зад гърба си, да се разделите с него, защото ви нанася повече щета, отколкото полза.

В повечето случаи ще имате избор и развоят на събитията действително ще зависи от вас самите.

Трябва да се има предвид, че материалното ви състояние, благоденствието ви на различни нива от живота на този етап е като скачени съдове за подкрепата, която можете и трябва да получите от страна на влиятелни личности, партньори – лични или делови.

Може да се възползвате от импулса на новолунието и съзнателно да действате в тази посока, успехи до които се доберете, после могат да ви гарантират известно спокойствие и удовлетворение сега, но и за идните месеци.

Вероятно ще предстоят развръзки, които осветяват вашите партньорски отношения, тази тема ще продължи да стои остро до трети декември, ако между вас и съответните личности има общи интереси, градите планове и за по-далечно бъдеще чрез обединяващи теми, които ви привързват един към друг, тогава през гореописания период вашите отношения ще станат още по-здрави, надеждни, дори и да е за сметка на компромис, известно напрежение, което ескалира в последно време и което сега имате шанс да превъртите в полза, по-положително за вас посока и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени