СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 26.02.2024 – 03.03.2024

x


Голяма част от случващото се през настоящата седмица е под формата на развръзки, които ви дават възможност да увенчаете с успех усилия, които сте полагали през изминалите месеци, а може и година или повече…

Всичко това трябва да има положително отражение върху финансовото ви състояние и ще бъде чудесен признак, ако сега вие получите известия, предложения или пък ескалират събития, които имат позитивно отражение върху вашите доходи или онова, което имате – общо. Това ще бъде признак, че се движите в правилна посока и е хубаво да цените високо хора и обстоятелства, които допринасят за вашата стабилност, предимно материална, но не само.

Подходящо време да преговаряте за интересите си или пък може да направите стъпки,  чрез които да се доберете до дълготрайни източници за печалба.

Част от целите и от възможностите пред вас ще ги отключвате като не афиширате всичките си намерения, но водите тайни преговори и правите пробив в избрано от вас направление. Дори и една врата да е затворена пред вас вие имате уникален шанс да намерите алтернативен път, своеобразен „авариен изход“, през който да преминете и да постигнете  желаното.

Все пак, ако през настоящия период вие трябва да скъсате връзки или договори, които вече по-скоро ви нанасят щети, тогава това ще бъде по-видно от обикновено и вие действително ще оставите зад гърба си нещо, което няма място в бъдещото ви развитие. В друг случай – ескалират повишени разходи, които може да бъдат полезни или неизбежни инвестиции.

В любовта – общи и обогатяващи цели могат да действат доста укрепващо на вашите взаимоотношения, но ако човекът до вас е проводник на загуби и в един по-широк смисъл,  тогава вашите отношения могат да се охладят или внезапно да се прекратят, все пак ще зависи и от това какво вие искате…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени