СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 26.07.2021 – 01.08.2021

x


Слънцето вече транзитира в Лъв и действа позитивно на творческата ви енергия, способността да демонстрирате потенциала си и той да бъде забелязан по достойнство.

Звездите ви насочват силно да удовлетворите свое желание, което извира от сърцето. Това може да са лични приоритети, отнасящи се до близки хора, например да скрепите сърдечните си отношения с партньор, пораснали деца, приятели и т.н. Отношенията с тях се променят и може да изискват от вас да поемете по-големи отговорности или пък да разрешите стари въпроси от миналото, които са останали без отговор или изход. Чувствата и намеренията ви ще се филтрират от критични оценки, които ще ви държат здраво стъпили на земята.

Понякога може да имате усещането, че не всичко се развива точно така, както искате или очаквате и се появяват външни фактори като спирачка. Нека това да се превърне в повод да промените нещо, за да получите различен и по-добър резултат от миналото.

Почти през цялата седмица ще се разпилявате в различни посоки поради много и различни ангажименти, понякога допълнителни и непредвидени, изискващи от вас да се доказвате в колектива, в който съществувате, пред важни за вас хора.

Марс ще премине в Дева на 29 юли и ще ви подтикне да „сложите ред в хаоса“ в ежедневието си, да пренаредите приоритетите си така, че да сте по-ефективни, успешни, за да не се разпилявате в различни посоки, които са непродуктивни…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Успешна нова седмица и… take it easy!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ