СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 26.07.2021 – 01.08.2021

x


Вашата покровителка Венера вече транзитира през зодиакалния знак Телец и от този сектор ще ви подтиква да проявявате максимална целесъобразност във ваши действия и съответни решения. Критичният ви, но и практичен поглед, отношение към обикалящата действителност и приоритетно към близки до сърцето ви хора ще се превръща в повод да изчиствате евентуални недоразумения и да скрепвате връзки с любими хора.

Ще имате възможност  да демонстрирате най-доброто от себе си, то ще бъде забелязвано, оценявано по достойнство и със съответните позитиви за вас.

В известен смисъл може да се каже, че ще успявате да превъртате някои предизвикателства в полза и да извличате позитиви от обективно сложни ситуации, но все пак крайният резултат ще зависи от това какво вие искате.

Сега можете да подобрите и хармонизирате най-близката си среда на съществуване като обърнете повече внимание на близките си, изчистите евентуални недоразумения, които са се натрупали във времето чрез компромис или пък анализ на миналото и отстраняване на първо-причини, които идентифицирате. Ефектът ще е дълготраен, независимо от подхода и съответния резултат…

Ако това не е ваша тема, тогава вие ще се концентрирате върху други преобразувания в живота, които засягат ключови въпроси като социален статус и обществено положение. Може да обсъждате подобни приоритети у дома преди да изберете посока на бъдещо развитие, в друг случай – теми, отнасящи се до кариерно развитие, се отразяват на вашето местоживеене или отношения в дома, или пък взаимоотношенията във вашия дом  рефлектират върху социалния ви статус и стабилността в живота по различни начини.

От вас се изисква да преодолеете предизвикателство или да изчистите спорни въпроси от миналото преди да продължите напред, това ще определи много посоката. Ще имате избор и това може да доведе до базисни преобразувания, зависи от собствената ви воля и желания.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Успешна нова седмица и… take it easy!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ