СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 26.09.2022 – 02.10.2022

x


Ден след новолунието във Везни вие задавате едно голямо ново начало, което засяга вашите партньорски отношения, лични или делови.

Тенденциите, които зададете сега, могат да имат много по-широко отражение от обичайното, могат да повлияят бъдещи тенденции на развитие и да се отразят дори на кариерното ви развитие, социален статус, обществено положение и т.н. От вас ще се изисква да оздравявате съответните контакти, дори и понякога да ви се струва, че трябва да правите повече компромиси. Като минимум разбирате с кого гледате в една посока, кой може да допринесе за чувството ви на щастие, благоденствие и т.н. Вероятно ще преминете през много ярки, цветни, силни и запомнящи се емоционални преживявания, подобни ситуации, които ще се превърнат в пусков механизъм за оформящи се тенденции. От вас ще се изисква да ги насочвате според желанията си и като не губите крайните си цели от поглед.

Не преувеличавайте нищо хубаво или лошо във връзките си, така няма да изгубите здрава почва под краката и ще правите оптимално точен и подходящ избор.

През първата част от седмицата имате възможност да извършите положителни промени  или да постигнете успехи, които са свързани с професионалната ви реализация и кариерно развитие. Ако в миналото нещо малко не ви е достигало, сега могат да се появят хора или обстоятелства, които да ви подкрепят, така че да направите пробив в избрано от вас направление. Може да си върнете и някакъв изгубен шанс, ако това ви интересува.

През втората част от седмицата трябва да се пазите от недоразумения и конфликти, в повишена или нелоялна конкуренция на работното ви място или с част от вашето близко обкръжение.

Информационният поток е много усилен, може да узнаете тайни, да идентифицирате скрити процеси, които препятстват развитието ви или действат зад гърба ви, но знанието винаги е полезно, помага за най-правилния избор.

Все пак е добре да се пазите от измами и интриги.

В обкръжението ви може да нахлуе нова личност, която да ви е доста полезна.

Може да стабилизирате авторитета си в колектив и като разчитате на вид подкрепа,  натрупан опит и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от BURBERRY

Жилетка от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди пола от BALMAIN

Миди пола от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от VERONICA BEARD

Сако от VERONICA BEARD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Този декември очакваме!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ