СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 26.09.2022 – 02.10.2022

x


Предстои обновление, което ще засегне професионалната ви реализация или ритъм в ежедневието.

Възможно е да сте твърде натоварени с ангажименти, дори над средното ниво, но нека това да се превърне в повод вие да се докажете и да постигнете успехи, на които после ще разчитате през следващите месеци, а може и много по-дълъг период от време.

Ако има нещо, което препятства кариерното ви развитие, то ще бъде по-видно от обикновено, но вие можете да го отстраните, за да бъдете по-ефективни в бъдеще, за да не провлачите деструктивни процеси занапред, ако има такива.

През първата част от седмицата може да влезете в дебати с близки до сърцето ви любими хора и така да очертаете по-далечни и добри перспективи на развитие. Може да се изяснявате чувства, да водите разяснителни разговори, така че ако в миналото са съществували недоразумения, сега да ги изчистите. Ако това е невъзможно, тогава недоразумения, ерозивни или скрити процеси ще излязат на повърхността и могат да се превърнат в повод да прекратите връзки, които ви нанасят щети, буквално и в преносен смисъл или са изгубили стойност за вас.

През втората част от седмицата може да направите чистка на вашето обкръжение.

Възможни са повишени разходи, нека да бъдат и целесъобразни или ще отстраните хора и обстоятелства, които могат да се превърнат в проводник на загуби.

Стари и неразрешени теми с финансовото състояние се възобновяват, намират изход и решение, стабилизирате доходите си, а ако това е невъзможно – прелиствате нова страница и сменяте средата си на съществуване.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени