СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 27.06.2022 – 03.07.2022

x


Инициативността ви през тази седмица може да е изключително висока, защото ситуацията го налага…

Например, вие трябва да преодолеете някакви предизвикателства, така че да постигнете успехи, които ще се закодират трайно във вашия по-добър социален статус, обществено положение и т.н.

Мнозина ще проявят повече смелост, по-голяма инициативност, за да не позволят да бъдат изместени, за да се справят с повишена конкуренция, за да отговорят на големи изисквания и т.н.

Сега вие действително може да преобразите вашето положение – кариерно развитие или репутация като минимум, това което ще ви помага да накланяте везните в положителна посока, ще бъде способността ви да обединяват усилия с важни за вас хора, които могат да допринесат за благоденствието ви. Някои от вас действително ще се доберат до вид опека, ще си сътрудничат, ще получат одобрение, ще успеят да наложат авторитета си в колектив.

Общуването е проводник на много шансове и ще ви носи добри новини, все ще се намират хора, които да порадват сърцето ви със своята подкрепа, известия и предложения.

Друга важна за вас тема е домът и семейството, тази сфера от вашия живот се обновява, пак така трансформира, възползвайте се от новолунието, което е на 29-ти юни, за да подобрите комфорта си на съществуване като се справите с битови и имотни дела, понякога отнасящи се и до местоживеене… Подходящо време да изчистите евентуални недоразумения с близките си, ако забележите такива – отстранете ги своевременно, не позволявайте да прорастват в бъдеще.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Есенни мотиви.

Ако сте пропуснали
Най-четени