СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 27.06.2022 – 03.07.2022

x


Вашата покровителка Венера през тази седмица получава силна подкрепа от планетата на щастието – Юпитер, така че вие все ще намерите някой, който да порадва сърцето ви, да подкрепи честолюбивите ви планове, да допринесе за вашето благоденствие, чисто финансово, но не само.

През тази седмица вие имате шанс да се справите с някакъв материален въпрос като получите вид подкрепа, като се доберете до паралелни или допълнителни източници на доходи, като получите подаръка, буквално и в по-широк смисъл.

Това е чудесен период, през който вие може или трябва да преговаряте за интересите си, за да ги защитите, за да не се разминете с някои шансове. Все пак трябва да бъдете внимателни, да си пазите гърба и да не се предоверявате…

Общуването с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение, може да е свързано с доза напрежение. Някои от вас може да скъсат дългосрочни договори, ако те са безперспективни. Други – трябва да внимават при воденето на юридически дела, за да не бъдат подведени, налага се да внимавате за подробности и т.н.

Информационният поток през цялата седмица е много усилен, от една страна ще ви дава шансове, но от друга може да ви сблъска с тайни процеси… Все пак знанието винаги е сила  и възможност да се възползвате. Под въздействие на чутото вие ще укрепите едни връзки, но може да прекратите други и безперспективни, включително и договори.

Така по един естествен начин вашата среда на съществуване ще се промени. Възползвайте се от новолунието, което е на 29-ти юни, за да изчистите евентуални недоразумения с околните и да укрепите контакти, които са важни за вас.

Може да проведете доста емоционални разговори, нека да бъдат и конструкции като не позволявате чувствата да ви водят… В оптимален вариант – ще се осланяте на инстинктите и интуицията си, които няма да ви подведат.

Бъдете внимателни при пътувания, ако имате личен автомобил, на този етап не е подходящо да закупувате нов, ако имате такава идея…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Намерете ни на плажа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ