СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 27.11.2023 – 03.12.2023

x


Седмицата стартира с пълнолуние, което по различни начини и поводи ще ви даде възможност да надникнете в по-далечното бъдеще, за да си изградите оптимално правилна стратегия, която е печеливша и позитивна за вас.

Вашият покровител Марс вече транзитира през Стрелец, така че ще ви подтиква да действате с по-голям ентусиазъм и размах, въпреки всичко и на този етап вие може да се сблъсквате с някои предизвикателства, които трябва да преодолявате, за да осъществите ваши високи и честолюбиви планове, търпението и упоритостта ще ви помагат, така че вие ще успеете да разчупите границите на възможното, ще можете да надскочите успехите си,  дори и това да изисква малко повече време, за да се реализира в пълна степен или така, както искате и очаквате.

Високата квалификация, общуването с хора извън близкото ви обкръжение, ще са повод за възможности, шанс да разширите хоризонтите си на развитие.

Въпреки всичко – растат изискванията към вас, може да имате усещането, че трябва да се съобразявате с външни фактори над средното ниво и на практика да е точно така. Нека това да се превърне в повод вие да се мобилизирате, за да излезете победители, така че да отговорите на тези големи очаквания или пък да се справите с конкуренция, а понякога и недоброжелатели.

По различни поводи ескалират равносметки – с какво да продължите напред, евентуално да оставите зад гърба си…

Взаимодействието с личности, които са стоящи далеч от вас, не е лесно, но може да е повод за вземане на сериозни решения, избор, който да направите.

Бъдете внимателни при разрешаването на юридически дела, пазете се от задкулисие и евентуална нечестност.

Хубаво е и да сте по-внимателни на път, въпреки че някои пътувания може и да се отложат или объркат.

Не е подходящо да се подписват дълги договори, хубаво е да отложите на този етап.

Узнавате тайни, но все пак е препоръчително да се пазите от манипулации и измами, в оптимален вариант – ще ги идентифицирате и ще се предпазите от такива.

В любовта – стари чувства се възраждат или пък неразрешени въпроси от миналото, това може и да е партньор, който е излязъл от живота ви, но отново напомня за себе си. Случващото се може да укрепи любовта, може да я преобрази в положителна посока,  крайният резултат много ще зависи от това какво се е натрупало преди, дали този процес ще е пречистващ или по-скоро освобождаващ от връзки, които нямат място в бъдещето ви развитие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени