СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 27.11.2023 – 03.12.2023

x


Все по-важна тема се превръща финансовото ви състояние, а то е като скачени съдове за ваши партньорски отношения, лични или делови, с хора, които влияят на благоденствието ви – общо.

Седмицата стартира с пълнолуние, което в значима степен ще ви даде яснота на кого или какво можете да разчитате, от какво следва да се пазите, за да избегнете евентуални загуби или материална дестабилизация.

Водеща цел за повечето от вас може да бъде да укрепвате връзки с личности, които могат да допринесат за благоденствието ви, дори и това понякога да изисква повече компромиси.

На работното място към вас могат да се върнат някакви възможности от миналото или стари и неразрешени казуси, които касаят професионалната ви реализация, отново се активират. От вас може да се изисква също така да отговорите на повишени изисквания  или някакви променени условия на труд. Високата адаптивност и личните ви желания и амбиция ще определят вашите бъдещи перспективи на развитие. Някои от вас ще си върнат шанс, който вече е съществувал, но вероятно ще има и такива, които ще се разграничат от минали перспективи или те ще останат зад гърба ви, защото не кореспондира с бъдещи перспективи на развитие.

Някои от вас активно ще взаимодействат с финансови институции и в такъв случай е препоръчително да бъдете изрядни в подписване на документи, за да избегнете евентуални усложнения.

Не е подходящо време е да задлъжнявате или евентуални инвестиции трябва да са по-умерени, така че да се предпазите от вид дестабилизация на паричните ресурси.

Ескалира повишена конкуренция или пък промени в колектива, в който съществувате, сега е момента да се докажете, да изпъкнете и да излезете победители, да изпреварите другите.

Подходящо време да се дистанцирате от онези, които могат да ви нанесат щети, буквално и в по-широк смисъл.

Партньорските отношения са като скачени съдове за чисто материални или практични приоритети. Все пак не позволявайте те да застанат между вас и близките ви, между вас и любими хора, изчиствайте подобни различия чрез конструктивни разговори…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес смело комбинираме принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени