СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 28.10.2019 – 03.11.2019

x

 


През цялата седмица ще имате силна фиксация върху въпроси, които се отнасят до финансовото ви благосъстояние. Ключът към успехите ви на този етап се състоят във възможността да си сътрудничите с влиятелни личности, да преговаряте за интересите си и да се добирате до вид одобрение и подкрепа. Можете да достигнете до отличен резултат, така да преомнужите благата си, но в този процес може да ви се наложи да отстъпите или преразгледате минали решения.

 

Звездите ще ви дадат втори шанс да въздействате положително на неразрешени казуси от миналото и касаещи вашата сигурност на различни нива, предимно материална, но не само. Новото начало, което стартира още в началото на седмицата ще изисква точно това – да се справите със стари казуси, за да можете да продължите напред.

През цялата седмица са възможни изненади – внезапни печалби, но и харчове. Ако преобладават дестабилизиращи процеси, които точат ресурсите ви, това ще е ясен признак, че ще трябва да допуснете нещо ново, различно, за да отстраните слабите звена. Хора, които ви подадат ръка ще бъдат много ценни и разширяващи хоризонтите пред вас.

Голяма е вероятността някои партньорски отношения /лични или делови/ да се обтегнат, а онези, които не могат да издържат проверката на времето – да се скъсат. Само силни чувства, психическа зависимост или ясен материален интерес ще помогне тези предизвикателства да се преодолеят и дори още повече да скрепят връзките.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен клъч от SAINT LAURENT

Кожен клъч от SAINT LAURENT Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Колко официално е достатъчно официално?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ