СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 28.10.2019 – 03.11.2019

x


Водеща тема за повечето от вас са партньорските отношения, лични или делови. С новолунието в началото на седмицата се поставя ново начало в тази сфера от живота ви. В повечето случаи обаче това ново начало ще е свързано с нещо старо, което е ескалирало като тема в минали ваши взаимоотношения. Ако е ескалирало напрежение и недоразумения, то те сега ще изискват да бъдат разяснени, вероятно като промените подхода си, за да получите различен и по-удовлетворяващ резултат от настоящия.

Възможно е да водите разяснителни разговори,  да чуете новини и предложения, които да имат дълготрайно отражение или да се отпечатат дълбоко във вашата душа и съзнание. Някаква тема, която не е намерила подходящо развитие и пак така касае взаимоотношенията, ще ви фиксира силно, възможно е това да се превърне в лайтмотив за дълго, да кажем до началото на декември и случващото се сега е показателно и ще определи много или всичко във важни за вас връзки – лични или делови, ще зададе тон за предстоящия месец.

Насочвайте съзнателно, бъдете максимално инициативни в тази посока. Не са изключени и изненади във връзките ви, те ще показват на кого и в каква степен можете да разчитате, какво обновление трябва да допуснете, за да се предпазите от дестабилизация и дори загуби.

Ако това не е водеща тема за вас, значи е общественото ви положение и необходимостта да се представяте в оптимално добра светлина, за да утвърдите авторитета си със съответните позитиви.

На работното ви място или в ежедневните ангажименти съществува напрежение, то изисква да преодолеете повишени изисквания, очаквания, конкуренция, ако успеете – ще се изкачите на по-високо ниво, иначе може да решите да потърсите друго поле за реализация.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Пролетно, с панделки.

Ако сте пропуснали
Най-четени