СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 28.12.2020 – 03.01.2021

x


Вашите практични настроения продължават да растат и през последните дни на 2020 година вие може да вземете важни и определящи решения относно кариерното ви развитие и финансово състояние.

Възможно е да ескалират развръзки, събития, които да ви дадат възможност да материализирате ваши желания, за които сте полагали усилия от доста време. Мнозина ще получат възнаграждение, към което са се стремели през изминалите месеци.

Спонтанни и внезапни печалби, за които сте се трудили са доста вероятни. Ако не всичко случващо се ви удовлетворява, тогава могат да възникнат доста оригинални хрумвания, които пак така ще имат позитивен ефект върху онова, което имате – общо. Става ясно по какъв начин можете да обновите доходите си, да допуснете нещо ново и креативно, което ще ви подейства по този начин.

Не са изключени и варианти за развитие следствие на предложения или собствената ви инициативност в тази посока.

Новогодишните празници ги посрещате в доста емоционална среда, нека тя да е повод да хармонизирате близки и семейни отношения, внимавайте само крайности в преживяванията да не предизвикат точно обратен ефект… В период на пълнолуние, под чието въздействие сте по време на новогодишните празници – отражението е като минимум за идните две седмици.

Нека да посрещнем новата година с позитивни емоции, които култивираме целенасочено, за да ни върви така през цялата  идна година.

Оздравете важни за вас връзки, но може да се изчистите и от такива, които са изгубили своята перспектива на развитие. Новата година може да я посрещнете под влиянието на такива равносметки, които ще преобразят средата ви на съществуване. Не е изключено да ви обземе носталгия, хора от миналото да напомнят за себе си, да се разделите с илюзии, там където ги има в съответни контакти и бъдещи планове на развитие, но това винаги е полезно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Мини рокля – макси стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ