СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 28.12.2020 – 03.01.2021

x


Вашето желание за промяна през последните дни на 2020 година може да се увенчае с успех, така че вие да направите пробив в избрано от вас направление, а шансовете за развитие на различни нива да се отключи по един спонтанен, но не случаен начин, а следствие на полагани усилия до този момент.

Хора стоящи далеч от вас – буквално и в по-общ смисъл, ще обсебват вниманието ви, ще определят бъдещите ви планове и съответни възможности.

В друг случай – през тази седмица мнозина ще получат подкрепа от страна на влиятелни или власт имащи личности и със съответните позитиви.

Ескалират допълнителни или непланирани разходи, правите си равносметки по един естествен начин на кого и в каква степен можете да разчитате чисто финансово, но не само. Възможно е да вземете решение – да се дистанцирате от хора, които по-скоро ви нанасят щети, това ще бъде особено видно и ще ви подтикне да вземете мерки. В друг случай – може да промените линията си на поведение така, че да получите желана подкрепа от страна на хора, които могат да допринесат за вашето благоденствие.

Ако някой нещо ви дължи, сега може да ви го върне, но ако вие имате стари дългове, те също ще напомнят за себе си. Новогодишните празници ги прекарвате доста емоционално, може да чуете думи, които да докоснат сърцето ви, да преобразят представители за хора от близкото ви обкръжение.

В друг случай – водите разяснителни разговори, може да идентифицирате тайни или пък варианти за развитие, знанието винаги е сила и ще можете да се възползвате от него.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Устремени към уикенда със стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ