СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 29.03.2021 – 04.04.2021

x


Ако нещо доскоро е препятствало вашите честолюбиви планове, така че те да се осъществят в значима степен и на практика, сега усилия, които сте полагали вече, а също и полагате към настоящия момент, бързо ще започнат да дават резултати. 

През тази седмица ще почувствате прилив на енергия и адреналин, вашата инициативност постепенно ще се усилва и то в пъти, причината за това могат да бъдат собствените ви амбиции, но също така хора и обстоятелства, които ви подкрепят, които допълнително се превръщат в повод за скоростното ви развитие напред и нагоре. Вие сте в отличен период да създадете или укрепите връзки, които ще се превърнат в мост към вашите успехи, ще направят вашето бъдеще по-предвидимо, стабилно и проспериращо.

Периодът е отличен да утвърдите авторитета си в колектив, включително като обедините усилия или попаднете под вид опека с влиятелна или по-възрастна личност.

Колкото сте социално по-активни през тази седмица, изказвате идеи, преговаряте за интересите си, толкова по- значими успехи ще можете да извоювате.

Все още може да изпитвате някакви съмнения или страхове по отношение на въпроси, които са извън контрола ви, но на този етап те ще се превръщат в креативен подход, изобретателен начин на мислене, а самите действия, които предприемате и отличните резултати, до които се добирате, ще разсейват или остават на заден план  известна обърканост, която може да съществува в душата ми.

Отличен период да привлечете онова, което най-много желаете, това може да е любим човек, но може и да са чисто материални блага. Навлизате в период, през който ще се радвате на повече романтика, любов и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Мини рокля от GUCCI

Мини рокля от GUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо яке от ALEXANDER MCQUEEN

Късо яке от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сникърси от NEW BALANCE

Кожени сникърси от NEW BALANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от мериносова вълна и кашмир от ALTUZARRA

Пуловер от мериносова вълна и кашмир от ALTUZARRA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Дали ще сте на фестивала във Венеция или не, заявете своето стилно присъствие.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ