СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 29.04.2024 – 05.05.2024

x


До 30-ти април вашият покровител Марс е в Риби и през това време вие ще имате уникалната възможност да надникнете отвъд видимото, в по-далечното бъдеще, за да разберете кои от вашите мечти са осъществими или пък само илюзия. Ако съществуват някакви тайни или деструктивни процеси, тогава ще можете да ги идентифицирате,  въпреки че няма автоматично да бъдете предпазени от вид нечестност и манипулации, от които трябва да се пазите. Съзнателно и целенасочено странете от личности, на които нямате достатъчно доверие или пък въпроси, за които нямате точен отговор и решение.

До края на април вие може да решите да се разделите с хора и обстоятелства, които ви действат деструктивно и да решите да оставите зад гърба си нещо, което е изживяло своето време.

От първи май и до девети юни вашият покровител Марс е в Овен, във вашия зодиакален знак. Това е изключително щастливо обстоятелство за вас, което ще ви надари с повече енергия, възстановителни сили, пробивност. Лидерските ви качества ще растат, понякога може да имате усещането, че сте се събудили от своеобразен сън и рестартирате живота си.

Навлизате в чудесен период, през който ще се изявите като лидери, а така ще наложите авторитета си в колектив, ще се справите с повишена конкуренция, ще превъртите някои предизвикателства в полза.

Чудесен период да защитите своето, дори и да попадате в ситуации, които приличат на конфликти на интереси. Може да ви се струва, че трябва да жертвате едно, за да придобиете друго и по-ценно, ескалират повишени разходи, необходими инвестиции.

Може да укрепите отношения, които допринасят за благоденствието ви, но да прекратите или пък да се дистанцирате от други, които са способни да ви нанесат щети.

Склонни сте да гледате на важни за вас отношения, дори и любовни – през призмата на голяма практичност и със съответните последици. Ако сега всичко е наред между вас и любим човек, може да се поздравите и да очаквате същото и в бъдеще, значи вие гледате в една посока, имате обща ценностна система и интереси. Ако това не е така, тогава може да настъпи напрежение и дори разрив.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени