СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 30.08.2021 – 05.09.2021

x


През цялата седмица ще се стремите да пренаредите приоритетите си така, че да бъдете по-успешни, ефективни в работата си, но да не бъдете чак толкова изморени, да не се разпилявате в различни посоки, които са непродуктивни, не ви носят удовлетворение и само ви разсейват. Благодарение на вашата упоритост, стремеж към съвършенство и желание за успехи – вие ще успеете да се справите с това предизвикателство и то пряко ще рефлектира върху вашата репутация, обществено положение и кариерно развитие.

През тази седмица ще имате достатъчно ясни подсказки – какво обърква предварителните ви планове, с какви задачи трябва да се разделите, а понякога и хора, за да настъпи своеобразен оздравителен процес в живота ви, буквално и в по-широк смисъл.

Така че, ако нещо остане зад гърба ви в повечето случаи, то ще е изживяло своето време и само ще ви пречи. Все повече ще нарастват шансовете да подействате позитивно на вашите доходи, за това може да допринесе вашата изобретателност, креативен подход, така че да обновите приходите си или да намерите нови такива…

В друг случай – може да получите награда за полагани до този момент усилия. През цялата седмица популярността ви ще расте, радвате се на добронамереност, по-голяма подкрепа, периодът е отличен да утвърдите авторитета си в колектив.

Също да привлечете влиятелна опека.

В любовта – може да преминете през своеобразен катарзис, който да направи връзката ви още по-силна, ако тя е надеждна – така ще бъде… Ако сте сами, може да срещнете любовта в лицето на човек, който ще ви бъде приятел, освен всичко останало.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ