СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 30.08.2021 – 05.09.2021

x


През тази седмица мнозина ще попаднат под силното въздействие на определени личности от тяхното обкръжение.

Така и по един естествен начин, вие ще вниквате във важни за вас връзки в дълбочина, ще имате такива поводи, които ще ви подтикват да анализирате кой е надежден и лоялен, от кого трябва да страните, защото може да ви нарани или да има деструктивно влияние върху бъдещото ви развитие. Ще имате достатъчно подсказки в тази посока.

През цялата седмица ще имате силно влияние върху околните, стига да искате вие ще оздравявате, обновявате и променяте приоритетни за вас отношения в една предпочитана от вас посока. Може да действате различно или креативно, за да получите по-добър резултат от този в миналото.

Може да се каже, че вие сте в период, през който притежавате доза късмет, той ще се усилва и през втората част от седмицата – някои от вас ще сбъднат свое съкровено желание или ще имат повод за радост.

Друга важна тема е професионалната ви реализация – повечето от вас се радват на добронамереност и подкрепа от страна на свои колеги. Все пак не е изключено да ескалират повишени изисквания или някакви трансформации, но вие може да ги превъртите във ваша полза, така че да извоювате успехи, които ще се закодират трайно във вашата репутация или кариерно развитие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени