СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 30.10.2023 – 05.11.2023

x


Водеща тема за повечето от вас е финансовото благополучие, за да стабилизирате и подобрите тази сфера от вашия живот, вие ще трябва да изчистите някои недоразумения между вас и важни за вас личности, които влияят на вашето материално положение. Може да ви се налага да балансирате повече между вашия интерес и този на отсрещната страна,  „да дадете, за да получите“, ако прецените, че това си заслужава…

При всички случаи се изискват някакви инвестиции от ваша страна, които трябва да са умерени, добре преценени, не твърде рискови…

Иначе могат да ескалират повишени разходи и дори загуби по външни и независещи от вас причини.

Вероятно случващото се ще изисква внимателен анализ от кого да се дистанцирате, за да се предпазите от бъдещи щети или какви трансформации да извършите във важни за вас връзки, с кого да обедините усилия, за да бъдете по успешни и стабилни в чисто финансов аспект, но не е само.

Стратегия, която си изградите сега, може да определи бъдеще перспективи на развитие или направление в живота,  което е за следващото полугодие, не като да бъде в тясно сътрудничество с онези, които могат да допринесат за вашето богатство.

Не може да очаквате подаръци, случващото се изисква да „жертвате нещо“, буквално и в по-широк смисъл, за да получите друго и по-ценно, вие ще решите какво действително искате, как да го задържите и ще успеете по описания начин.

В ежедневието си повечето от вас ще бъдат доста организирани и ще се превърнат в проводник на внезапни нови и допълнителни шансове за вид облагодетелстване,  превъртане на предизвикателства в полза, но представяне на работното място и не само.

Любовта на този етап е по-хладна или се филтрира от разума, преминава през вид преценки дали човекът до вас е източник на щастие, благополучие или точно обратното.  Подобни реалистични, практични оценки, ще определят общото ви бъдеще. Ако прецените, че отсрещната страна или вашия партньор по-скоро действа против вашата сигурност, благоденствие, тогава вие ще се разграничите рязко, ще защитите интересите си или ще прекратите съответните контакти.

Бъдете внимателни при взаимодействие с финансови институции – банки, данъчни и застрахователни дружества, може би ще трябва да приведете в ред документи и като сте нащрек за подробности, изрядни сте при попълването на подобни документи, за да се предпазите от неприятни изненади и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени