СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 30.10.2023 – 05.11.2023

x


Водеща тема за повечето от вас са партньорските отношения, лични или делови.

Сега е моментът да укрепите отношенията си, да ги оздравите, надградите, да извършите промени, които са напълно позитивни за вас, а вектор на развитие или тенденции, които зададете, ще имат широко отражение, за следващите седмици, месеци, дори години.

В известен смисъл може да се каже, че сега вие можете да надникнете в по-далечното бъдеще, за да видите на кого и в каква степен можете да разчитате, какво ви събира с важен за вас човек, какво трябва да преодолявате…

На този етап може да ви се струва, че вашият партньор се държи по-нетолерантно, изискващо, че трябва да се съобразявате с него над обичайното, с неговото мнение, да отговаряте на неговите желания… На практика може да е точно така, въпрос на избор е как ще реагирате. Ако решите да отговорите на тези изисквания и очаквания, тогава има голяма вероятност да имате шанс да делегирате отговорности, да получите също морална или материална подкрепа като своеобразна отплата. Така и ще бъде, когато съответните връзки са перспективни, тогава между вас ще тече доста интензивна енергия, силни страсти, които ще са повод да преобразите общото си бъдеще чрез общи цели, които ще постигате заедно и като се научите да правите повече компромиси един към друг, да проявявате повече разбиране.

Ако в някои случаи това е невъзможно, значи различията между вас са твърде големи или дори непреодолими, в такъв случай може да попаднете в ситуации на недоразумения, конфликти, дори прекратяване на контакти.

Ако се разделите с някого през настоящия период, едва ли ще можете да възстановите съответните отношения или вече нищо няма да е същото…

Трябва да имате предвид, че сега вие трябва внимателно да избирате кого допускате до себе си, защото това ще повлияе силно на вашето благоденствие, на всичко което сте постигнали до този момент.

Някои от вас ще трябва да се справят с повишена конкуренция, дори недоброжелатели, в такъв случай ще трябва да действате гъвкаво, но и с вашето типично упорство, което с времето и в крайна сметка ще ви направи победители. Все пак е полезно да избягвате противопоставяния, които задълго могат да ви извадят от зоната на комфорт…

Повечето от вас ще намират време за развлечения, любим човек или пораснали деца ще са повод за сърдечна радост.

Ако сте сами, може да намерите партньор, който е много силен и властен характер, но е способен да носи и голяма тежест върху себе си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени