СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 01.04.2024 – 07.04.2024

x


Меркурий се обръща в ретрограден на втори април, така че може да ви върне назад към миналото, към взети важни решения…

Може да приемете случващото се като право на втори опит, така че да действате различно и да получите по-добър резултат от преди.

Стари и неразрешени въпроси също могат да напомнят за себе си, а сега да се появи шанс,  така че да се справите с тях, да намерите изход и решение.

Повечето от вас успяват да разширят своето влияние чрез подкрепа от страна на влиятелни и власт имащи личности, на хора, които влияят на бъдещото ви развитие.

Евентуални пътувания или общуване с личности извън близкото или традиционно обкръжение продължава да е важна тема или фокус, която може да повлияесилно на бъдещи перспективи на развитие и е добре да обмислите това внимателно и стратегически.

От вас се изисква да се осланяте на натрупан опит, може би да направите вид мобилизация, за да преодолеете предизвикателство и да го превърнете във ваша полза.

Някои от вас може да се захванат с уреждането на документи, но всичко трябва да е продължение, за което ще имате възможност да доведете до успешен край, а не да предприемате нещо съвсем ново и различно.

През втората част от периода ескалират шансове за положителни преобразувания, които касаят общественото ви положение, репутация, високи и честолюбиви планове. Ще можете да разчитате на доза късмет.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени