СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 01.04.2024 – 07.04.2024

x


Вашето бъдеще изглежда доста вълнуващо – изпълнено с внезапни възможности, промени и предизвикателства, които ще ескалират в различна степен през целия април.

На този етап вие усещате „първи ветрове на промяната“, нека това да се превърне в повод да се изградите оптимално правилна и позитивна стратегия.

Повечето от вас са под въздействие на ярки емоционални преживявания, мечти, желание да надскочите успехите си или да разчупите статуквото. Всичко това ще е възможно като разчитате на висока квалификация и я демонстрирате, като привлечете на ваша страна покровители, които да ви подкрепят и дори рекламират.

Изглежда, че едно от водещите условия за вашите успехи на този етап е да създавате и укрепвате връзки, които ще се превръщат в мост към вашите успехи и положителни промени на различни нива от живота.

Тази тенденция в значима степен ще ескалира през втората част от седмицата и може да се превърне в действителен повод за положителни трансформации.

Евентуални пътувания, общуване с хора извън близкото или традиционно окръжение, също ще ви носят успехи.

Вашето финансово състояние се нуждае от стабилизация и вие може да постигнете такава като си сътрудничите, имате на кого да разчитате.

Бъдете внимателни при взаимодействието с финансови институции, в този сектор може да се наложи да преодолеете някакво предизвикателство или пък да преговорите въпроси,  които касаят парични ресурси, понякога това може да е между вас и личности, които влияят на материалното ви състояние – общо.

Може да получите награда за полагани от вас до този момент усилия, но на този етап не е подходящо да стартирате нови проекти, а по-скоро да надграждате и обогатявате вид постижения.

В любовта ескалират силни страсти, които променят привързаността и нека това да е в положителна посока. Подходящо време да укрепите вашите взаимоотношения,  включително чрез общи проекти.

През втората част от периода може да срещнете любовта, ако все още не сте, в такъв случай вие ще привлечете доста силен и енергичен партньор.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежи цветове за добро настроение.

Ако сте пропуснали
Най-четени