СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 04.10.2021 – 10.10.2021

x


Периодът е отличен да хармонизирате и подобрите най-близката си среда на съществуване.

Ако в миналото са възникнали спорни въпроси между вас и членове на вашето семейство, то те може да се възстановят, но сега търсите и намирате повече начини за справяне, а не нещо друго и освен това някои шансове, които са свързани с дома ви, сами застават на пътя ви, ще допринесат за комфорта ви на съществуване и не само.

Можете да подобрите атмосферата у дома чрез ремонти, инвестиции в дома ви, също като се справите с имотни или наследствени казуси. Ако тези теми ви вълнуват, тогава се възползвайте от Новолунието на 06 октомври и усилията ви задължително ще имат своето позитивно отражение или поне много по-лесно ще се справите, защото вече сте задали един по-позитивен тон.

Ако това не е ваша тема, тогава може да имате нужда да се отдръпнете малко от активна обществена дейност, да се отдадете малко на почивка или ако това е невъзможно, тогава поне да намалите темпото, за да изберете най-вярната посока в бъдеще, за се презаредите с енергия и т.н.

През втората част от седмицата се радвате на все по-широка подкрепа от страна на колеги, а ако сте сами, може да срещнете любовта на работното място или лек флирт ще прерасне в нещо повече, тази вероятност може да расте през следващия около месец.

През последните дни от седмицата ежедневието е по-натоварено, миналото ви застига с недовършени задачи, които трябва да отхвърлите или пък, ако трябва да оставите нещо зад гърба си, защото само ви товари или дори – вреди, това ще бъде по-видно от обикновено, за да вземете мерки.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от BURBERRY

Жилетка от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди пола от BALMAIN

Миди пола от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от VERONICA BEARD

Сако от VERONICA BEARD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Този декември очакваме!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ