СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 05.12.2016 – 11.12.2016

x

4-Cancer


Ежедневието ви е пълно с отговорности, предизвикателства, но и много възможности. На работното ви място се оформя силна фокусна точка, защото предстоят реформи, понеже можете да промените позициите си, за се изкачите на по-високо ниво по йерархичната стълбичка, но това изисква да се мобилизирате или да се обедините с авторитетни личности, които ще съдействат за осъществяването на собствените ви амбиции.

При всички случаи сте в прекрасен период, през който можете да закодирате професионални успехи, на които после ще разчитате дълго и ще са здрава основа за поетапен растеж.

Ако това е невъзможно в настоящата ви длъжност, тогава можете да си потърсите и намерите друга и по-перспективна, а като минимум – да получите морално удовлетворение и опека в настоящия си статус.

Някои от шансовете или преобразуванията в живота ви могат да се случват изненадващо и/или под формата на развръзки.

Все повече сте склонни да обсъждате бъдещото си развитие с ваши партньори. На този етап можете да постигнете добри договорености, опитайте се да ги утвърдите, гарантирате по някакъв начин, за да не настъпят обрати през идните седмици.

Бурните емоционални преживявания през втората част на периода се усилват и нека не губите контрол над преживяванията си.

В понеделник и вторник разбирате до колко можете да разчитате на подкрепата на околните – материална, но и морална. Дни, през които най-силно сте способни да влияете на финансите си.

В сряда и четвъртък възникват обстоятелства, които ще внесат известен хаос в текущите ангажименти, но за сметка на това пък няма да ви липсва разбиране и подкрепа, можете да изчистите евентуални недоразумения с близките си.

В петък и събота сте силно мотивирани да се доказвате, склонни сте да поемате рискове и да, често това е полезно. Скокообразно можете да се изкачите нагоре, но преценявайте добре реалността, внимавайте за подробности, не прибързвайте, за да не предизвикате обратен ефект.

В неделя – разтоварвате се в приятна компания.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ