СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 06.02.2023 – 12.02.2023

x


През настоящата седмица и до 20 февруари водеща тема за вас може да бъде вашата сигурност – чисто финансова, но не само. Тя ще се определя в значима степен от подкрепата, която може да получавате от страна на партньори, важни за вас личности, които влияят на материалното ви състояние, понякога това мога да бъдат и финансови, дори държавни институции.

Възможно е да се налага да преодолеете някакво предизвикателство, за да получите желанието и то да има стабилизиращ ефект върху благоденствието ви.

В друг случай – ескалират събития, които са като награда, естествено развръзка за усилия или тенденции, които сте задали през изминалите месеци, а може и години.

Обединяващо правило е, че дребни действия имат широко отражение, така че е препоръчително да бъдете внимателни на всяка стъпка. Придържайте се към факти и вид справедливост,  балансирайте между ваш и чужд интерес, така всичко ще е наред.

Не е благоприятно време обаче да задлъжнявате, да теглите кредити, защото връщането на дължимото после ще бъде съпътствано от някои затруднения, може да се забави и т.н. По един естествен начин ваши партньори, лични или делови, обсебват вниманието ви.

Водите разговори, чувате новини, вземате решение, които пак така имат широко  отражение.

Случващото се може да има дълбок и трансформиращ ефект и нека той да ви порадва и да бъде в напълно позитивна за вас посока. Затова ще ви помага вашата интуиция, понякога научаване на тайни, проникване в дълбочина на случващото се, което винаги дава шанс да се изгради евентуална стратегия.

Ако водите съдебни дела – пазете се от „подводни камъни“ или „удари под кръста“.  Повечето от вас ще имат на кого да разчитат, на свои приятели, на колектива, в който съществуват. Евентуални пътувания или общуване с хора, извън традиционното обкръжение, ще имат доста позитивен ефект върху вас.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерно в деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени