СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 06.02.2023 – 12.02.2023

x


Водеща тема за повечето от вас може да бъдат партньорските отношения, лични или делови. Сега вие можете да ги стабилизирате или пък да очертаете по-дългосрочни перспективи на развитие на вашите връзки.

Но случващото се не е случайно, това е ескалация, вид развръзки на тенденции, които са ескалирали до този момент и нека това да ви зарадва. Тази тенденция в различна степен ще продължи до 20 февруари и ще има широко отражение за следващите месеци, а може и години.

Като минимум, разбирате до колко отношенията ви са хармонични, можете да разчитате на отсрещната страна, какво трябва да преодолявате, за да останете заедно и т.н.

Ако пък това е невъзможно, тогава вие ще се разделите или ще се разграничите от човека до вас, защото ще осъзнаете, че той няма място в бъдещето ви развитие.

Чудесен признак ще бъде, ако сега чувствата между вас стават здрави, усещате лоялност.

Ако сте сами, може да привлечете партньор, който изглежда по-сериозен, взискателен, понякога нетолерантен, но същевременно може да бъде лоялен, допринасящ за вашата собствена стабилност.

Ако това не е ваша тема, тогава ще ви се налага да се доказвате повече пред другите – общо,  за да постигнете вашите честолюбиви планове, които преминават през вид подкрепа или одобрение от страна на околните.

При повече старание ще привлечете вид опека и със съответните позитиви.

Сега пред вас могат да се разкрият внезапни шансове да повишите доходите си, това може да бъдат и допълнителни печалби, бонуси… Все пак е полезно да се пазите от личности,  които се стремят да ви изместят, могат да ви нанесат щети или имат неблагоприятен ефект върху получени суми. Внимавайте и всичко ще е наред.

Получавате важни новини, провеждате подобни разговори, които водят до промени на работното място или пък може да обновят вектора ви на развитие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени