СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 07.06.2021 – 13.06.2021

x


Новолунието на 10 юни ще доведе до развръзки в живота ви и нека те да ви порадват, то ще ви покаже какво от миналото можете да съхраните и обогатите в бъдеще време и какво завинаги трябва да остане зад гърба ви.

Може да съществува известна неяснота относно по-далечни перспективи на развитие и в такива случаи самото време нарежда хора и ситуации по най-правилните места.

В повечето случаи за вас е препоръчително да следвате естествения ход на събитията, за да не пропускате шансове, за да се предпазвате или реагирате адекватно на евентуални опасности, които могат да застанат та пътя ви.

Хора, стоящи далеч от вас, буквално и в преносен смисъл, могат да внасят известен смут в душата ви, проследете причинно-следствени връзки, за да намерите най-верен подход.

За мнозина предстои да отворят голяма нова страница в живота си и като се разделят с нещо старо, защото нищо ново не пониква на заето вече место, образно казано.

Вие сте под опеката на Венера, тази планета ще ви помага да привличате с по-голяма лекота онова, което най-силно желаете и тази тенденция ще се усилва през следващата седмица. Също, дори и да има някои затруднения, Венера ще ги минимизира, ще ви помогне по-леко да се справите с тях.

До 10 юни Марс е във вашия знак и ви напряга да се отбранявате по-енергично откъм чужди влияния, които в някои случаи водят до зависимост. В оптимален случай – това ще е повод да си изясните важни за вас отношения, да премахнете недоразумения или скрити процеси, които действат деструктивно. Ако това е невъзможно, тогава може да се въвлечете в конфликти с широко отражение или пък да прекратите връзки, партньорски отношения, които са безперспективни.

Все по-важна тема става финансовото ви благополучие, за което ще се борите по-активно от следващата седмица.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ