СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 07.06.2021 – 13.06.2021

x


Новолунието от 10 юни е във вашия зодиакален знак, така че то ще засегне вас най-силно, особено, родените на 10 до 13 юни, но и всички останали в различна степен.

От вас ще се изисква да обновите нещо в кариерното си развитие, това може да не е съвсем ново начало, а право на втори опит да изчистите недоразумения, пропуски, които влияят на социалния ви статус, репутация, обществено положение. В такъв случай ще си „сверите часовника“ с реалности, ще се освободите от непродуктивни и безперспективни влияния, желания, цели, ще ги трансформирате в една по-положителна за вас посока.

Сега някои от вас ще могат да сбъднат най-големите си мечти или ще се стартира начало, което ще прораства до края на годината, това е напълно възможно, ако вътрешният ви радар за справедливост и честност работи безотказно…

Ако се оглеждате в криво огледало обаче и не виждате обстановката около вас, такава каквато е, податливи сте на внушения, само-внушения и манипулации, вид нечестност, тогава трудно ще удържите всичко постигнато до този момент и може да претърпите щети, като минимум да се разделите с илюзии, които ще изискват своеобразен завой в бъдещото ви развитие.

Финансовото ви състояние е друг ключов въпрос, през тази седмица можете да се разплатите с дългове, да ликвидирате такива, това е оптимален вариант.

В друг случай – прекратявате едни източници на доходи и се ориентирате към други.

Не е подходящо обаче да задлъжнявате, иначе, това може да се окаже за дълго, освен, ако не сте преценили всички рискове и цялостната ви карта не ви пази и според индивидуалния ви хороскоп.

Бъдете внимателни при взаимодействието с финансови институции, банки, данъчни, застрахователни дружества, бъдете изрядни в документи и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Провансалски нотки в събота.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ