СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 07.06.2021 – 13.06.2021

x


Новолунието от 10 юни е във вашия зодиакален знак, така че то ще засегне вас най-силно, особено, родените на 10 до 13 юни, но и всички останали в различна степен.

От вас ще се изисква да обновите нещо в кариерното си развитие, това може да не е съвсем ново начало, а право на втори опит да изчистите недоразумения, пропуски, които влияят на социалния ви статус, репутация, обществено положение. В такъв случай ще си „сверите часовника“ с реалности, ще се освободите от непродуктивни и безперспективни влияния, желания, цели, ще ги трансформирате в една по-положителна за вас посока.

Сега някои от вас ще могат да сбъднат най-големите си мечти или ще се стартира начало, което ще прораства до края на годината, това е напълно възможно, ако вътрешният ви радар за справедливост и честност работи безотказно…

Ако се оглеждате в криво огледало обаче и не виждате обстановката около вас, такава каквато е, податливи сте на внушения, само-внушения и манипулации, вид нечестност, тогава трудно ще удържите всичко постигнато до този момент и може да претърпите щети, като минимум да се разделите с илюзии, които ще изискват своеобразен завой в бъдещото ви развитие.

Финансовото ви състояние е друг ключов въпрос, през тази седмица можете да се разплатите с дългове, да ликвидирате такива, това е оптимален вариант.

В друг случай – прекратявате едни източници на доходи и се ориентирате към други.

Не е подходящо обаче да задлъжнявате, иначе, това може да се окаже за дълго, освен, ако не сте преценили всички рискове и цялостната ви карта не ви пази и според индивидуалния ви хороскоп.

Бъдете внимателни при взаимодействието с финансови институции, банки, данъчни, застрахователни дружества, бъдете изрядни в документи и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини пола от ETRO

Мини пола от ETRO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Дънки от FRAME Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ех, този вечен тренчкот!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ