СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 07.09.2020 – 13.09.2020

x


Не малка част от вас са въвлечени в сюжети, които са провокирани по-скоро от „другите“, от външни обстоятелства и не толкова от вас самите, това важи за всички в различна степен и подчертано за родените през трети деканат. На този фон и през настоящата седмица вие ще имате шанс да превъртите голяма част от предизвикателствата във ваша полза. За това ще ви помага собствената ви висока социална активност, способност аргументирано да защитавате тезата и интересите си, по различни поводи ще ви се налага да действате точно така.

Добрата новина е, че на този етап думите ви ще имат по-широко и позитивно отражение. Вие ще можете да привлечете влиятелна подкрепа, можете да изчистите евентуални недоразумения натрупани във времето чрез дар словото си.

Това е добър период да скрепите партньорски отношения, важни за вас връзки – лични или делови.

Вероятно в обкръжението ви ще се появят хора, които ще ви дават интересни идеи, ще ви помагат, особено, ако целенасочено действате в тази посока.

Появяват се обстоятелства, които могат да хармонизират средата ви на съществуване чрез обсъждане на общи цели, които ще допринесат за благоденствието ви. Вие може да инвестирате в дома си или пък да разчитате на близките си – финансово и не само.

На този фон може да настъпи известен обрат в честолюбивите ви планове относно кариерното ви развитие. Той отново може да е продуциран от важен за вас човек, който влияе на бъдещото ви развитие или това са „другите“-общо, до колко получавате подкрепа от тях. В оптимален случай, това ще се превърне в повод да се върнете назад към миналото и да се справите с някои пропуски, да извършите известни корекции в поведение, представяне, своеобразна тактика, така че да получите различен и по-добър резултат от настоящия. Това може да ви върне възможност, към която се стремите дълго, може би не веднага, а едва през втората част на ноември и през декември, но със сигурност действията ви сега ще имат своето отражение и за по-далечното ви бъдеще.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ