СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 08.01.2024 – 14.01.2024

x


Повечето от вас са силно фокусирани върху своите партньорски отношения,  защото вашият любим човек има нужда от вашето внимание  или пък усещате,  че сега ескалират процеси,  вид промени,  на които трябва да реагирате,  за да „ хванете момента“  и насочите тенденциите в оптимално позитивна за вас посока.  На практика е точно така.

Вие също може да се възползвате от новолунието,  което е на 11 януари,  за да зададете едно голямо ново начало  във вашите партньорски връзки,  можете да ги укрепите  като обсъждате по далечни хоризонти на развитие, мечтаете, демонстрирате лоялност,  проявявате по-висока социална активност,  която допълнително ще ви сближи.

При всички случаи периодът е чудесен  да укрепите взаимоотношенията си,  да изчистите евентуални недоразумения,  ако в миналото е имало такива.

Понякога може да ви изглежда,  че вашият партньор е по- нетолерантен или взискателен,  но ако вие му делегирате доброволно отговорности,  проявявате по-голяма отстъпчивост и разбиране на този етап,  тогава като вид  отплата- самите вие ще се радвате на помощ,  ще имате на кого да разчитате и едно крепко рамо,  на което да се облегнете.

Тенденции,  които зададете сега в тази сфера от вашия живот,  после могат да се развиват по инерция през следващите месеци и дори по-дълго.

Ако  сте сами,  тогава сега можете да срещнете любовта. Започнати връзки  на този етап обещава да бъдат доста перспективни и лоялни.

Ако това не е ваша тема,  тогава ще се концентрирате върху укрепване на контакти,  които могат да ви бъдат полезни и да допринесат за реализацията на ваши високи и честолюбиви планове,  отнасящи се например до по-добро обществено положение.

Вашето ежедневие е извън ритъм,  поради допълнителни изисквания на работното място, принудителни командировки, смяна на управленски структури, ваши лични ангажименти… Вариантите са много,  но в този процес ви е действително ще можете да  привлечете на ваша страна вид опека  и така по-лесно ще се справите с всякакви предизвикателства.

Пазете се да не пипнете някой вирус,  буквално и в по-широк смисъл.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Може да носите каквото ви харесва и както ви харесва. Важното е да изглеждате женствена и секси.“, Вивиан Уестууд

Ако сте пропуснали
Най-четени