СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 08.01.2024 – 14.01.2024

x


Водеща тема за повечето от вас е професионалната реализация  и точно сега вие действително можете да постигнете успехи,  на които после да разчитате през следващите месеци,  а може и по-дълго.

Ако в миналото сте се стремели към  някакви успехи,  които засягат вашето кариерно развитие,  високи и честолюбиви планове,  сега вашите усилия ще се увенчаят с успех,  мога да ескалират бързи развръзки,  понякога и с елемент на изненада.

Получавате предложения и известия,  които ви действат стабилизиращо или обогатяващо.

Самите вие се чувствате силно концентрирани, мобилизирани, пробивни…

Ако не ви удовлетворява  настоящата реализация,  тогава сега е подходящо да си потърсите и намерите нещо друго,  което кореспондира повече с вашите мечти. Можете да се възползвате от новолунието,  което е на 11 януари,  то ще ви даде подобни възможности или ще се превърне в отправна точка  на едно ново начало.

Повечето от вас в любовта се радват на подкрепа от страна на близък човек.  Намирате време и за развлечения,  а това,  което може да  навреди на доброто ви настроение  са повишени разходи…

Ако в някои връзки все пак съществува нещо недоизказано,  а в по-неприятна форма и нелоялно-  тогава това ще бъде по-видно,   ще може да идентифицирате  това и със съответните последици.  В известен смисъл може да се каже,  че вашите сърдечни връзки се тестват за надеждност,  може от вас да се изисква да правите компромиси, да дадете, за да получите друго и по- ценно или пък да промените нещо.  Ще се изчистват недоразумения,  ако отношенията са надеждни,  иначе-  ще сте принудени  да надниквате отвъд видимото,  да проследявате причинно-следствени връзки,  но можете да получите голяма яснота или да се разделите с илюзии, ако има такива,  а това винаги е полезно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Може да носите каквото ви харесва и както ви харесва. Важното е да изглеждате женствена и секси.“, Вивиан Уестууд

Ако сте пропуснали
Най-четени