СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 08.04.2024 – 14.04.2024

x


Седмицата стартира с новолуние и слънчево затъмнение, което ще има широко отражение  върху ключови за вас въпроси, отнасящи се до високи и честолюбиви планове, кариерно развитие, вид сигурност, която понякога може да е свързана и с брачни отношения.

Това новолуние ще ви подтикне да преосмислите нещо от миналото, може да си върнете хора и обстоятелства, които не трябвало да напускат живота ви… Част от тенденциите ще ескалират от само себе си, по външни и независещи от вас причини. Например,  определени личности или възможности отново ще застанат на пътя ви, а вие сами ще решите как да реагирате.

В друг случай – вие спонтанно ще се освобождавате от онова, което е изживяло своето време, защото не искате повече да попадате в неудовлетворяващи ситуации.

Миналото ни застига чрез това новолуние, то ни подтиква да направим анализ, дава ни шанс да „излекуваме“ важна зона от живота си, това ще е възможно чрез изводи, като действаме различно, за да получим по-добър резултат от преди…

Сега вие ще демонстрирате най-доброто от себе си, то ще бъде забелязано и оценено по достойнство, а това ще има своите позитивни последици…

Вашата популярност перманентно расте, внезапно може да преобразите бъдещи перспективи на развитие следствие на подкрепа от страна на хора, които влияят на ваши бъдещи перспективи на развитие. Около вас може да има личности, които ви вдъхновяват, амбицират, показват ви, че има варианти, нови или други пътища, които могат да отведат към вашето щастие.

Някои от вас ще преодолеят предизвикателство като разчитат на натрупан опит,  авторитет, знания.

Бъдещето ви ще изглежда доста вълнуващо, изпълнено с внезапни шансове, които ще се отключват при общуване, споделяне на идеи, сприятеляване с интересни или модерни хора, носители на нещо прогресивно, което мога да внесат и във вашия живот.

Мнозина имат силна концентрация да израснат и ще постигна това по горе-описания начин.

Повечето от вас ще разчитат на любим човек, който допринася за ваши по-добри обществени позиции.

Ако в някои случаи това не е така, тогава партньорски отношения сериозно ще пострадат.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени