СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 08.04.2024 – 14.04.2024

x


Седмицата стартира с новолуние, което е със слънчево затъмнение и то ще обнови вашите позиции в колектив, ваши бъдещи перспективи на развитие.

От вас ще се изисква вие да укрепите отношения, които допринасят за благоденствието и осъществяването на ваши високи и честолюбиви планове, но същевременно да се дистанцирате от други, които се проявяват като ненадеждни личности.

Вашият покровител Меркурий е ретрограден, така че в този процес вие вероятно ще преосмислите някои ваши контакти. Може да промените подхода си към личности, които искате да задържите или да върнете в живота си, защото те го заслужават или дават знак,  че това е възможно и си струва.

Някои може да се върнат в стари колективи, места от миналото, които не е трябвало да напускат.

Меркурий е ретрограден, така че анализирайки случки от преди, вие може да решите да реагирате различно, така че да не попадате в ситуации, които не ви носят удовлетворение,  а завинаги да оставите нещо зад гърба си, което е деструктивно.

Част от случващото се може и да е по-външни причини, например някои хора от вашето обкръжение ще се държат непредвидимо и не последователно, но ще има и такива, които ще ви подават ръка при нужда и мога да имат „лечебен“ ефект върху вас, в един по-широк смисъл.

Вероятно мнозина ще установят, че има на кого да разчитат при нужда, винаги има вариант и начини, чрез които ще преодолеете някаква трудност, можете да я превъртите във ваша полза и така да наложите авторитета си или да постигнете успехи, на които ще разчитате дълго или те ще имат широко отражение върху кариерното ви развитие,  репутация като минимум.

Изглежда, че на този етап най-важното послание и изискване към вас е да избирате внимателно кого допускате до себе си, с кого обединявате усилия, каква среда на съществуване избирате, изглежда, че това ще повлияе много или всичко като бъдещи перспективи.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени