СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 08.10.2018 – 14.10.2018

x


Новолунието от началото на седмицата ви дава втори шанс да подобрите средата си на съществуване, като вземете важни решения, които касаят имотни казуси, недвижимо имущество, местоживеене, благоустройство, разбирателство в семейството и т.н.

В този процес може да се сблъскате с противопоставяне на мнения с вашия партньор или друг близък, вероятно ще се налага прояви на повече дипломатичност, гъвкавост в общуването, за да стигнете до единомислие и предимно като не губите крайните цели и общи интереси от поглед. Така можете да преодолеете почти всички предизвикателства. Все пак решенията, които ще вземете, тенденциите, които ще зададете до 15 октомври могат да се окажат дългосрочни и дори превратни за мнозина и нека това да е в положителна посока, а не обратното, вие в значима степен и в повечето случаи ще можете да влияете на събитията.

Склонни сте да преосмисляте вашите отношения с хора близки до сърцето ви – от деца до партньори, да им придавате нова стойност и вероятно не без причина, а следствие на усещане за липса на удовлетворение. Причините могат да бъдат различни, например около тях се обновява ситуацията и вие трябва да реагирате, за да сте адекватни на случващото се, а в по-неприятна форма – недоразумения, включително и по чисто финансови причини влияят на чувствата ви, вие може да сте склонни да си правите равносметки от типа на: „какво давам, а какво получавам“… Предвид ретроградната Венера вие можете да си върнете изгубени позиции, любов, нещо ценно за вас… или ако това е невъзможно, тогава до средата на ноември да го оставите зад гърба си и да прелистите нова страница.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в офиса, направете го стилен.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ