СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 08.10.2018 – 14.10.2018

x


Вие сте в период, през който можете да сбъднете ваша съкровена мечта, да разгърнете потенциала си в хоби, творчески занимания, частна инициатива, но вероятно това ще изисква някаква инвестиция или да се откажете от нещо, за да придобиете друго и по-важно. Ако рискът, който сте склонни да поемете е умерен, тогава вероятно всичко е наред, но трябва да сте по-внимателни, особено с финансови потоци, взаимодействие с банки, други финансови институции или делови партньори, за да не претърпите загуби, ако е необходимо – допитайте се до професионалисти, които да се превърнат в буфер по водещи теми, касаещи предимно материалното ви състояние.

Деца, партньори, близки до сърцето ви хора – общо, също обсебват вниманието ви, защото около тях ескалират промени, които се отразяват и на вас самите или във взаимоотношенията ви се задават преобразувания, на които трябва да реагирате. В оптимален вариант – изчиствате минали недоразумения, които свалят напрежение. Ако това е невъзможно обаче, може да настъпи трудно обратим процес на обтягане, дори късане на връзки. Помислете, насочвайте, имате време…

На работното ви място ескалират някакви неразрешени теми от миналото, които могат да ви поставят на прага на кръстопът, в този процес вие ще се борите да задържите вече завоювани позиции, евентуални печалби, в повечето случаи ще ви се отдаде, но това е дълъг процес, който сега започва и ще се реши в значима степен едва през втората част на ноември. За сега трябва да бъдете внимателни при подписване на документи, ако не е наложително да пътувате – отложете, пазете се от конфликти с лица, които стоят „далеч от вас“ – буквално или в преносен смисъл.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бежов тренч, деним, кецове – простотата, от оято всеки гардероб има нужда.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ