СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 09.08.2021 – 15.08.2021

x


Вие все още се намирате в период, през който можете да зададете едни по-позитивни тенденции, които засягат вашето материално състояние.

За да подействате по този начин на чисто финансови приоритети, от вас ще се изисква да балансирате повече между ваши и чужди интереси, да получавате вид подкрепа от страна на хора, които влияят на благоденствието и спокойствието ви, на онова, което имате – общо.

Това не винаги ще бъде лесна задача, но е напълно осъществима, ако се пазите от емоционални, по-крайни реакции в определени ситуации. Понякога може да ви се струва, че трябва да се съобразявате с отсрещната страна над обичайното и на практика да е точно така, но като отплата вие ще превъртате предизвикателства в полза, ще се предпазите от загуби като минимум.

Повишени разходи през тази седмица са повече от вероятни, но те могат да бъдат и целесъобразни, и под формата на полезна инвестиция, помислете и си изградете стратегия.

През цялата седмица няма да ви липсва внимание, напротив – вие ще се радвате на подкрепа и одобрение от страна на важни за вас хора, вашата популярност постепенно ще расте. Може да получите доста интересни, полезни предложения, които ще се превърнат в мост към вашите успехи или поне ще разнообразят и освежат ежедневието ви, ще допринесат за чувството на щастие. Може да очаквате приятни срещи, разговори…

Вашата собствена социална активност, инициативност в тази посока ще бъде много полезна. Вие се намирате в много хубав период, през който можете да оздравите вашите партньорски отношения или да намерите подходящ партньор, като лек флирт прерасне в нещо повече…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени