СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 09.08.2021 – 15.08.2021

x


Продължават да се раздухват доста емоционални разговори, които ще повлияят на вашата среда на съществуване, съответно – едни връзки и договори ще се оздравят, други ще изискват промяна, за да се съхранят, а трети – направо ще се разпаднат.

Вие може да прекратите част от тях и всичко ще се развива в оптимално подходяща за вас посока, ако не губите по-далечни цели от поглед, ако се пазите от евентуални преувеличения, така че от „клечка да не стане мечка“ при съответни диалози. Вашият покровител Меркурий преминава в Дева на 11-ти август и в значима степен ще охлади страстите, ще ви подтикне да се отнасяте по-критично към случващото се, така че да не прибързвате, да действате по-бавно, но целесъобразно, вероятно да обмисляте по-внимателно всяка ваша стъпка, така че да не изгубите посоката, да стигнете там, където искате и на където сте тръгнали.

Някои от вас действително ще намалят темпото, ще се дистанцират от висока социална активност и ще се замислят за базисни преобразувания в живота, в този процес вие може да откриете варианти и допълнителни възможности, които ще подобрят и стабилизират живота ви.

Някои от вас ще се отдадат на заслужена почивка, други ще се ориентират към възможността да стабилизират семейни и най-близки отношения, ще имате такава възможност.

Повечето от вас ще хармонизират и подобрият домашната среда, като оздравите съответни отношения, можете също така да се справите с битови или имотни казуси, като стигнете до договорки с близките си, решите да инвестирате в дома си, можете да разчитате на семейството си и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени