СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 09.08.2021 – 15.08.2021

x


Продължават да се раздухват доста емоционални разговори, които ще повлияят на вашата среда на съществуване, съответно – едни връзки и договори ще се оздравят, други ще изискват промяна, за да се съхранят, а трети – направо ще се разпаднат.

Вие може да прекратите част от тях и всичко ще се развива в оптимално подходяща за вас посока, ако не губите по-далечни цели от поглед, ако се пазите от евентуални преувеличения, така че от „клечка да не стане мечка“ при съответни диалози. Вашият покровител Меркурий преминава в Дева на 11-ти август и в значима степен ще охлади страстите, ще ви подтикне да се отнасяте по-критично към случващото се, така че да не прибързвате, да действате по-бавно, но целесъобразно, вероятно да обмисляте по-внимателно всяка ваша стъпка, така че да не изгубите посоката, да стигнете там, където искате и на където сте тръгнали.

Някои от вас действително ще намалят темпото, ще се дистанцират от висока социална активност и ще се замислят за базисни преобразувания в живота, в този процес вие може да откриете варианти и допълнителни възможности, които ще подобрят и стабилизират живота ви.

Някои от вас ще се отдадат на заслужена почивка, други ще се ориентират към възможността да стабилизират семейни и най-близки отношения, ще имате такава възможност.

Повечето от вас ще хармонизират и подобрият домашната среда, като оздравите съответни отношения, можете също така да се справите с битови или имотни казуси, като стигнете до договорки с близките си, решите да инвестирате в дома си, можете да разчитате на семейството си и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ