СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП рак 09.12.2019 – 15.12.2019

x


През настоящата седмица партньорските ви отношения ще претърпят някаква метаморфоза. Причините могат да бъдат в собствените ви оценки, настроения, начин, по който възприемате отсрещната страна или пък това са реални промени във важни за вас хора – те трансформират отношението си, около тях ескалира някакво преобразувания, което се отразяван и на вас…

В друг случай – променят се връзките ви с околните, начин, по който ви възприемат…

Има голяма вероятност под натиск на силни чувства, но и равносметки да превъртите евентуални предизвикателства, недоразумения в позитив и като ги изчистите, извършите положителни реформи, проведете разяснителни разговори.

Може да се появи силна, влиятелна личност в живота ви, вид покровител, който да обсеби вниманието ви или ще стигнете до важни общи решения за бъдещото ви развитие.

Има голяма вероятност случващото се да е позитивно, заздравяващо отношенията ви, а чрез тях самите вие да се сдобиете с повече власт, възможности и т.н.

Ако все пак настроенията между вас и някои лица са по-скоро напрегнати, тогава те или ще изискват по-сериозни мерки, или ще трябва да ги прекратите, защото вече са изчерпани, случващото се през втората част на периода ще ви покаже вярната посока.

Ежедневието ви е доста натоварено, но същевременно не е изключено да се разпилявате в различни посоки, вероятно не ви е лесно да се справяте с текущи ангажименти и все нещо може да обърква предварителните ви планове. Нека това да е повод да пренаредите приоритетите си по важност и да отстраните онези, които по-скоро ви вредят.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени