СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 09.12.2019 – 15.12.2019

x


Ежедневието ви е доста натоварено, в душата ви се разгарят силни страсти, които ви подтикват да извършите вид реформи в живота си, които ще се отразят на материалното ви благополучие, обществено положение, кариерно развитие, имидж и т.н.

Усилията, които полагате сега могат да дадат отлични резултати и колкото са по-значими амбициите ви, действате стратегически, адаптивно, толкова по-добри резултати ще получавате.

Най-важното условие за успехите ви сега е да получавате материална, морална подкрепа от страна на важни за вас хора, които по някакъв начин влияят на благоденствието ви. Такива може да се появят по един внезапен, дори изненадващ начин и за дълго да останат в живота ви, да се превърнат в повод за бъдещи успехи и печалби, алтернативи на развитие, доходи и т.н. могат да сбъднат и ваша тайна мечта.

Но може да има и такива персони, които ще ви действат точно обратното – могат да ви дестабилизират, независимо дали това е несъзнателно или целенасочено. Вие все още сте в определящ партньорските ви отношения период и случващото се сега ще демонстрира в по-ярки краски всички позитиви, на кого можете да разчитате, но също така и евентуални ерозивни процеси, дори неискреност, която е способна да ви десталибизира, да се отрази на социалния ви статус. Най-сериозни подсказки получавате на 11 и 12 декември, като през това време дребни действия имат широко отражение, възползвайте се, насочвайте…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени