СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 10.07.2023 – 16.07.2023

x


През тази седмица вие можете да очертаете пред вас внезапни възможности, варианти на развитие, ако се нуждаете от такива. Проявявате креативност и оригиналност в подхода си, вашата социална активност расте, а с това и по един естествен начин собствената ви популярност.

Може да се разтоварвате в приятна компания и с приятели, да прекарвате повече време навън, това ще има позитивен и зареждащ ефект, а може да се превърне и в повод за внезапни шансове, ако се нуждаят и от такива и вид подкрепа…

На този фон – постепенно ще ставате все по агресивни в общуването, вероятно и не без причина, а защото определени личности от близкото ви обкръжение ви подтикват да реагирате точно така.

Не е изключено да изострите тона си с определени личности, това понякога мога да бъдат и роднини, близки или далечни.

Нека евентуални спорове да бъдат конструктивни, да се превърнат в повод да изчистите евентуални недоразумения, ако ескалират такива. През втората част на тази и началото на следващата седмица можете да чуете или да изкажете думи, които изясняват истини, преобразяват отношенията ви, това може да има оздравителен ефект или точно обратното,  също да е причина да прекратите контакти и договори, които са безперспективни. Насочвайте внимателно и според желанията си, дори като не губите интересите си от поглед.

На път сте да преосмислите всичко ценно за вас, в този процес ще имате достатъчно подсказки, съответно кой допринася за благоденствието ви, чувството ви на щастие, на кого можете да разчитате и до каква степен, ще получите голяма яснота…

Чудесен признак ще бъде, ако сега между вас и важни за вас хора всичко е наред, ще можете да разчитате на същото и занапред.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени