СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 10.07.2023 – 16.07.2023

x


През тази седмица вие можете да очертаете пред вас внезапни възможности, варианти на развитие, ако се нуждаете от такива. Проявявате креативност и оригиналност в подхода си, вашата социална активност расте, а с това и по един естествен начин собствената ви популярност.

Може да се разтоварвате в приятна компания и с приятели, да прекарвате повече време навън, това ще има позитивен и зареждащ ефект, а може да се превърне и в повод за внезапни шансове, ако се нуждаят и от такива и вид подкрепа…

На този фон – постепенно ще ставате все по агресивни в общуването, вероятно и не без причина, а защото определени личности от близкото ви обкръжение ви подтикват да реагирате точно така.

Не е изключено да изострите тона си с определени личности, това понякога мога да бъдат и роднини, близки или далечни.

Нека евентуални спорове да бъдат конструктивни, да се превърнат в повод да изчистите евентуални недоразумения, ако ескалират такива. През втората част на тази и началото на следващата седмица можете да чуете или да изкажете думи, които изясняват истини, преобразяват отношенията ви, това може да има оздравителен ефект или точно обратното,  също да е причина да прекратите контакти и договори, които са безперспективни. Насочвайте внимателно и според желанията си, дори като не губите интересите си от поглед.

На път сте да преосмислите всичко ценно за вас, в този процес ще имате достатъчно подсказки, съответно кой допринася за благоденствието ви, чувството ви на щастие, на кого можете да разчитате и до каква степен, ще получите голяма яснота…

Чудесен признак ще бъде, ако сега между вас и важни за вас хора всичко е наред, ще можете да разчитате на същото и занапред.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Осмелявате ли се?

Ако сте пропуснали
Най-четени