СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 10.07.2023 – 16.07.2023

x


Вие се намирате в отличен период да защитите вашите интереси, онова, на което държите най-много, общо.

Понякога това ще ескалира по един спонтанен начин, но това няма да е случайно, а следствие на усилия, които сте полагали до този момент и ето, че те дават своето отражение и се материализират на практика.

Вие може да повишите вашите доходи, ако условията на труд го позволяват, може да се доберете до паралелни печалби или да получите награда, подарък, или пък ще установите, че има кой да ви пази гърба… Все пак в края на тази и началото на следващата седмица вие може да се въвлечете в конфликти на интереси, засега ще усетите първи сигнали в тази посока, хубаво е да си изградите дългосрочна стратегия, за да се предпазите от евентуални загуби. Не е изключено да ескалират равносметки от типа на „кое колко струва и дали си заслужава цената“… В началото винаги по-лесно се влияе, имайте го предвид и насочвайте.

Меркурий, вашият покровител, ще премине в зодиакалния знак Лъв още една 11-ти юли, така че постепенно ще усили собствената ви социална активност, вие ще се изказвате все по-емоционално, дори с доза драматизъм, за да бъдете забелязани, за да направите силно впечатление, думите ви да имат чуваемост.

Може да проведете разговори, които имат широко отражение или пък ви помагат да надникнете отвъд видимото… Все пак е полезно да се пазите от преувеличения, вид изкривявания при общуването, защото така ще се разминете с очакванията си или пък „вместо да изпишете вежди, ще извадите очи“, бъдете внимателни, придържайте се към фактите и всичко ще бъде наред.

Постепенно ще се променят ваши позиции и в най-близкото ви обкръжение…

Ако съществува някакъв неразрешен въпрос, който е „на кантар“, спорен, не бързайте с ваши решения, за да се предпазите от обърквания или грешки… Оставете времето да намести нещата по оптимално добър за вас начин, това може да се налага и по външни причини.

Успехи, които сте постигнали до този момент, навлизат в период, в който ще се тестват за здравина, това ще има своето значение и отражение върху кариерното ви развитие, социален статус и дори репутация.

Отстранете своевременно евентуални слаби звена, натрупан опит ще ви помага да не повтаряте минали грешки, ако ви се стори, че попадате в сходна ситуация.

В дома и семейството ви може да ескалира известно напрежение или пък близките ви ще имат повече нужда от вниманието ви, в друг случай – захващате се с ремонти…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес смело комбинираме принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени