СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 11.03.2024 – 17.03.2024

x


Хора, стоящи далеч от вас, буквално и в преносен смисъл, през настоящата седмица могат да обсебят вниманието ви, но и да се превърнат в повод за възможности, приятни преживявания.

Тази тенденция ще се усилва и на път вие може да срещнете любовта или пък да привлечете нещо ценно към вас, включително и чисто материални блага.

Същевременно ще е полезно да се пазите от нереалистични картини, които са оцветени в по-ярки краски от собствените ви преживявания. В оптимален случай – това ще ви накара да мечтаете, да гледате и в по-далечното бъдеще, за да изберете оптимално правилна или подходяща за вас посока.

В друг вариант е полезно да се пазите от манипулации и дори измами. Ако ви се налага да водите юридически дела, да оформяте документи, все така ще е препоръчително да бъдете на щрек за подробности, за да се предпазите от евентуални неприятни изненади.  Тенденцията е подчертана при  взаимодействие с финансови институции, хора които влияят на благоденствието ви.

През цялата седмица ще трябва да се пазите от евентуална дестабилизация на материалното ви състояние, която може да бъде провокирана от вид конкуренция, противопоставяне на интереси, неправилни инвестиции, прекъсване на контакти и вид некоректност. Можете да се предпазите от тази негативна тенденция като внимавате на кого се доверявате, избягвате прекалено рискови действия, реагирате гъвкаво и креативно на някои предизвикателства.

Все пак звездите ви дават шанс да надскочите успехите си, да излезете извън границите на познатото като действате по-смело, разчитате и на доза късмет.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени