СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 11.03.2024 – 17.03.2024

x


Вашият покровител Слънцето е в зодиакалният знак Риби и от този сектор ще ви направи доста емоционални, но и интуитивно прозорливи, инстинктите ви могат да бъдат изострени до краен предел, така че да усещате в значима степен и над обичайното всички опасности, но и възможности, за да се предпазвате от едните и възползвате от другите.

Въпреки всичко обективността е намалена, около вас може да има личност, която ви оказва силно въздействие, а вие ще трябва да проверявате фактите, защото посланията не са еднозначни. В оптимален случай може да получите безпрекословна подкрепа, която ще погали самочувствието ви, ще има позитивен ефект върху доходите ви.

Но около вас също така може да има и манипулатори, дори откровени недоброжелатели,  така че ще трябва да внимавате на кого се доверявате и допускате до себе си, това ще има определящо и ключово значение, отражение, върху социалния ви статус и финансово състояние.

Определени личности ще ви действат обогатяващо, могат да ви подават ръка при нужда,  ще подкрепят честолюбивите ви планове, ще съдействат за увеличаване на заплатата, за вашата популярност или по-добри обществени позиции. Всичко това може да ви помогне да се справите с предизвикателства, които понякога са в лицето на конкретни хора, които се опитват да ви изместят или „спънат“ по пътя ви и при изкачването ви към своеобразен връх.

Към настоящия период вашите успехи на различни нива от живота преминават през вид одобрение от „другите“- общо,  така че трябва да се концентрирате в тази посока и да избягвате конфликти, които могат да ви нанесат щети. Ако в някои случаи това е невъзможно, тогава ще прекратите връзки, които са по-скоро вредни за вас.

Чудесен признак ще бъде, ако сега всичко е наред между вас и любим човек. Ако забележите различия, тогава ги изчистете своевременно, за да не изгубите контрол на ситуацията в бъдеще… Все пак внезапно ще се прекратяват контакти, които са без перспективни.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени