СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 11.10.2021 – 17.10.2021

x


Вие сте в отличен период, през който можете да стабилизирате живота си на различни нива, в личен и в професионален аспект. Сега можете да хармонизирате и подобрите най-близката си среда на съществуване, в дома, но не само…

Ако това ви интересува, вие се справяте отлично с имотни казуси, наследства, приоритети свързани с ремонти, така че в крайна сметка да подобрите вашия комфорт…

Сега вие задавате едни по-дългосрочни перспективи на развитие, които касаят взаимоотношения в семейството, местоживеене, благоустройство на дома, имотни и битови казуси. Всичко случващо се  има дългосрочно отражение и почти винаги това е за ваше добро, във ваша полза.

Не са изключени развръзки, шанс да въздействате на стари и неразрешени въпроси от миналото.

Мнозина вземат важни и дългосрочни решения, които пак така действат стабилизиращо  или пък могат да преобразят бъдещи перспективи на развитие.

Ако имате някои различия с вашия партньор, това ще бъде по-видно във вторник и сряда, вземете своевременни мерки, за да превъртите тези предизвикателства в една по- позитивна посока и да не ги провлачвате и в бъдеще.

Върви ви и на работното място или буквално в ежедневието, отношенията с ваши колеги са чудесни, ако сте сами, тогава лек флирт може да прерасне в нещо повече. Подходящо време да се повишат доходите ви и следствие на вид одобрение от съответни лица, които влияят на благосъстоянието ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени