СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 12.09.2022 – 18.09.2022

x


Информационният поток през тази седмица е много усилен. Може да ви се налага да влизате в словесни двубои и да печелите битки като си служите с думите като с оръжие.  Приемете случващото се като шанс да наложите мнението си аргументирано, да изясните спорни въпроси, а ако това е невъзможно, тогава да скъсате връзки или договори, които вече са изчерпани.

На повърхността могат да изплуват доста истини, могат да се разсеят илюзии, а всичко това ще ви помогне да надникнете в по-далечното бъдеще, ще разберете на кого и в каква степен можете да разчитате.

В този процес ще има хора, които ще ви изненадват приятно, ще играят ролята на внезапни шансове, подадена ръка, ако имате нужда от такава. Вашето обкръжение може да се промени, защото укрепвате едни контакти, но прекратявате други или пък поради премествания, може и заемане на нова длъжност.

В дома и семейството ви могат да ескалират някакви недоразумения или стари и неразрешени въпроси от миналото отново ще се обсъждат, а това може да има ключово значение за решения, които ще вземете.

В друг случай това са приоритети, които включват недвижимо имущество, местоживеене и т.н.

Използвайте ретроградното движение на Меркурий, за да изчистите евентуални слаби звена, за да откриете оптимално добри варианти и решения за вас, като анализирате в дълбочина, включително миналото.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени