СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 12.09.2022 – 18.09.2022

x


Вашият покровител Меркурий е ретрограден, така че вие може да преосмислите  миналото, съответно на кого можете да имате доверие, какъв да бъде вашият подход, кого да допускате до себе си, за да бъдат вашите бъдещи перспективи на развитие по-светли,  такива, каквито искате.

Анализът на миналото ще е много полезен, ще ви даде възможност да изчистите стари или неразрешени казуси, ще ви даде втора възможност по важни за вас приоритети, от вас ще се изисква да действате различно, за да получите по-добри резултати от преди.

Някои от вас могат да изпитват известно нервно напрежение, причините за това могат да бъдат лично неудовлетворение, усещане за недостатъчна подкрепа от страна на близки  или пък това са собствените ви съмнения и неувереност по кой път да поемете. В това направление много силно въздействие ви оказва семейството, то може да е като верен или точен коректив, дори и не винаги да ви изглежда така.

В друг случай – промени в кариерното развитие, работа и ритъм на ежедневие се отразяват  и на взаимоотношенията у дома.

Ако между вас се е натрупало нещо недоизказано, ерозивно, то ще бъде по-видно от обикновено и нека да се превърне в повод да го изясните.

Ако това не е ваша тема, тогава може да сте на прага на житейски кръстопът, който е способен да преобрази живота ви на всички нива – в личен и делови аспект. На този етап ретроградния Меркурий изисква да не бързате, а по-скоро да анализирате. Още по-добре,  ако можете да си дадете почивка, да намалите темпото, да обърнете повече внимание и на себе си, това може да се налага по различни поводи и е препоръчително да се вслушвате във вътрешния си глас, усещания и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уверени в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени